Projektindkøber - Projektindkøb til landbaseret fiskeopdræt

Om AKVA group

AKVA group er en førende leverandør af teknologi og service til den globale akvakulturindustri. Vi tilbyder alt fra enkeltkomponenter til komplette installationer og service til både land- og havbaseret fiskeopdræt. 

God fiskevelfærd er grundlaget for alt, hvad vi gør, og vi arbejder hårdt på at udvikle teknologi og løsninger, som bidrager til bæredygtighed i branchen. Gennemprøvede koncepter og stærke brands har gjort AKVA group til en efterspurgt leverandør på verdensplan. Virksomheden er børsnoteret, har 1.400 ansatte og er etableret i 11 lande. 

AKVA group Land Based fokuserer offensivt på udvikling af bæredygtige løsninger inden for landbaseret fiskeopdræt og søger en dedikeret projektindkøber til vores Supply Chain team. 

Teamet består af 24 engagerede kolleger i Norge, Danmark, og Kina, som samarbejder på tværs af grænser. 

Som projektkøber er du primært ansvarlig for leverancer i henhold til projektkrav. Rollen omfatter koordinering af alle indkøbsopgaver for et projekt, forhandling af de bedst mulige betingelser samt at sikre leverancer og bidrage til strategisk indkøb. 

Arbejdssted er på vores kontor i Fredericia, Danmark eller Klepp, Norge. Stillingen refererer til Supply Chain Director Land Based.

 

Arbejds- og ansvarsområder

  • Projektindkøber på tildelte projekter. Du vil arbejde tæt sammen med projektleder og projektteamet for at sikre leverancer
  • Undersøge markedet for alternative leverandører og produkter for at sikre den bedste pris og kvalitet på leverancer
  • Forhandle med leverandører for at opnå den bedst mulige kvalitet og betingelser
  • Behandle indkøbsordrer og følge op for at sikre rettidig levering
  • Opdatere og vedligeholde information om indkøbte produkter, levering, ordrebekræftelse og faktura
  • Leverandørvurdering og -godkendelse i henhold til virksomhedens procedurer
  • Arbejde tæt sammen med logistik og lager for at sikre, at udstyr og varer bliver leveret til tiden og i den rigtige kvalitet
  • Behandle og følge op på leverandørafvigelser
  • Opnå og registrere omkostningsbesparelser

 

Kompetencekrav

Du er handelsuddannet som indkøber eller har en bachelor i Purchasing Management, Engineering eller Økonomi.

Vi forestiller os, at du har erfaring med indkøb og leverancer til internationale projekter, gerne indenfor teknik og byggeri, da vores indkøbsportefølje er projektorienteret og består af komponenter, udstyr og reservedele, der kræver en god teknisk forståelse.

Gode ​​sprogkundskaber og præsentationsevner på engelsk samt et skandinavisk sprog.

God erfaring med at arbejde i ERP-systemer og MS Office. En grundlæggende forståelse for tekniske tegninger vil være en fordel.

 

Personlige egenskaber

Du har gode koordineringsevner og er en stærk forhandler, som tager selvstændigt initiativ.

Gode ​​kommunikations- og samarbejdsevner; du er åben og ærlig, holder andre løbende informeret, viser respekt og trives med teamsamarbejde

Du har evne til at arbejde parallelt på flere projekter og trives i et til tider hektisk arbejdsmiljø.

 

Vi tilbyder

En spændende mulighed for dig, der ønsker at arbejde med akvakultur i en international virksomhed med solid lokal forankring og korte beslutningsveje.

Vi er verdensledende inden for teknologi til akvakulturindustrien, og har stort fokus på både udvikling af vores medarbejdere, løsninger og produkter.

Arbejdsmiljøet hos AKVA group er åbent og uformelt, og vi er overbeviste om, at vi præsterer bedst, når vi er glade, engagerede og har det sjovt på arbejdet. 

 

Send din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi afholder samtaler løbende og stillingsopslaget vil kun være aktivt indtil den rette kandidat er fundet.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Contact

Roger Iversen SC Director Land Based
+47 950 42 595
email