Vi sees på Aqua Nor!

Skrevet av Cecilie Dybdahl Birkeland den 25. jun. 2019

AKVA group er representert på stand 338 i hall D og med egen utstillingsflåte ved kaien på Skansen. Vi gleder oss til å vise deg årets nyheter.   

AKVA stand 2019_1
Aqua Nor arrangeres i Trondheim 20. til 23. august og er en av havbruksbransjens største og viktigste møteplasser. Tradisjonen tro stiller AKVA group med egen stand, hvor vi også i år vil benytte anledningen til å introdusere deg for våre siste nyheter innen merd- og landbasert akvakultur.

Her finner du oss

Aqua-Nor-Area@

AKVA group har den største standen i hall D, nummer 338, og vi er også ett av de første selskapene du møter når du kommer inn hovedinngangen. Vi er også tydelig til stede ved kaien på Skansen, hvor vi vil ligge til med en spennende utstillingsflåte spekket med nye innovasjoner. I tillegg anbefaler vi deg å legge et besøk innom vårt datterselskap Sperre ROV Technology, som har stand på gressområdet ved Skansen.  

Hva kan du vente deg?

Som totalleverandør, har AKVA group en omfattende produktportefølje. Vi er her for å svare på spørsmål og gi deg råd om alle aspekter ved oppdrettsanlegget, enten det kommer til selve infrastrukturen, teknisk drift, optimalisering med programvare eller service og vedlikehold.

I løpet av Aqua Nor-uka vil du møte representanter fra samtlige deler av selskapet. Målet vårt er å gi alle besøkende en spennende opplevelse, og ikke minst bli enda bedre kjent med både nye og gamle kunder. AKVA group Software lanserer blant annet flere spennende software-nyheter under Aqua Nor. Vår nye teknologi gir deg bedre innsikt og skaper mer verdi, så gå ikke glipp av dette.

Vi gleder oss til å se deg der!

Merker: trondheim, akva group, utstilling, aqua nor, skansen, stand

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle