Setter en ny standard i Middelhavet

Skrevet av Joar Time den 28. apr. 2022

AKVA group setter en ny standard på fôrflåter i Hellas og Middelhavet etter at Philosofish valgte AKVA group som leverandør av en AM400 Classic fôrflåte. En fôrflåte av denne størrelsen er banebrytende i regionen.

 web_IMG_20220105_112406

Med fôrflåten AM400 Classic vil Philosofish øke sin produksjon av havabbor og brasme til 2000 tonn i året på lokaliteten deres på Rhodos, Hellas.

- Philosofish er et solid, veldrevet selskap som har hatt en flott utvikling de siste årene. Det er en stor anerkjennelse for AKVA group at de bestiller en topp moderne fôrflåte til Middelhavet," sier Bruno Polichetti, daglig leder i AKVA group Hellas.

Fôrflåten er utstyrt med ti siloer, fire fôringslinjer, fjernstyring, og kan distribuere fôr inntil 40 merder ved hjelp av sine fire fôringslinjer.

- Fôrflåten fra AKVA group er imponerende og over all forventning. Det var en klok beslutning av ledelsen vår å bestille denne fôrflåten og styrke samarbeidet med AKVA group, sier Manolis Manelis, innkjøpssjef i Philosofish.

Klikk her for å abonnere på nyheter fra AKVA group

AKVA group, en ledende leverandør av fôrflåter og annen teknologi til havbruksbransjen, har 30 års tilstedeværelse i det greske markedet - hovedsakelig med levering av fôringssystemer i regionen. Normen har vært små, lokalt bygde fôrflåter i Middelhavet.

- Vi ser nå en trend til at kundene ønsker å investere i større fôrflåter i Hellas, sier Polichetti.

I 2020 kjøpte Philosofish nye lokaliteter og økte sin totale produksjonskapasitet fra 5 000 til 20 000 tonn årlig, og posisjonerte seg som en ledende global leverandør av høykvalitets havabbor og brasme fra Middelhavet. Philosofish bruker allerede Akva Control CCS Feed Systems på fire av sine lokaliteter.

AM400 Classic

  • Fôringskapasitet: 400t – 10 siloer (646 m3)
  • Lengde (LOA) ekskl. plattform: 32,8 m                              
  • Dekksbredde (BOA): 10,0 m                                                  
  • Skroghøyde: 3,5 m            
  • 10 siloer
  • Kontrollrom, oppholdsrom/garderobe/wc, teknisk rom, maskinrom                                                      

Merker: feed barge

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle