Hans Kristian Mong fratrer som styreleder i AKVA group etter å ha ledet styret i over seks år. Hans Kristian fortsetter som styremedlem i AKVA group. 

knut-nesse_chairman-AKVA-group

Knut Nesse er utnevnt som ny styreformann fra og med i dag. Knut Nesse har vært medlem av styret siden mai 2019 og har bred internasjonal lederfaring fra sjømatindustrien. Han var konsernsjef i Skretting fra 2006 til 2012 og konsernsjef for Nutreco fra 2012 til 2018. 

- Vi er veldig glade for å k unne ønske Knut velkommen som ny styreformann for AKVA group, sier Hans Kristian Mong og legger til: 

- Knut har omfattende internasjonal erfaring fra den globale akvakultursektoren og et utmerket nettverk. Jeg er trygg på at han vil tilføye god verdi og støtte for videre vekst av AKVA group.

- Jeg har kjent Hans Kristian og AKVA group gjennom mange år. Jeg har den dypeste respekt for hans lidenskap for akvakultur- og fiskerisektoren og er virkelig imponert over utviklingen av AKVA group som et ledende teknologiselskap. Jeg ser fram til å fortsette å jobbe med Hans Kristian som styrekollega og hovedaksjonær. Jeg er begeistret over AKVA groups vekstmuligheter, støttet av en meget innovativ teknologiplattform for bærekraftig akvakultur, sier Knut Nesse. 

Det er med stor glede AKVA group annonserer sin nye styreleder. Samtidig ønsker selskapet, dets styre og administrasjon å takke Hans Kristian Mong for hans langvarige innsats som styreformann.