Ny regionleder i Midt-Norge

Skrevet av Joar Time den 31. jan. 2019

Sveinulf Sedeniussen er ansatt som regionleder for Midt-Norge. Han kommer fra Egersund Net, hvor han har jobbet som områdesalgssjef Midt-Norge siden 2007.

Sveinulf Sedeniussen_CARE

"Dette er en fantastisk næring som bare så vidt har startet reisen. Selv om jeg har hatt en fantastisk tid i mine 12 år i Egersund Net, måtte jeg gripe muligheten når stillingen som regionleder for salg av merdbaserte løsninger i AKVA group kom," sier Sedeniussen.

Sedeniussen (50) bor i Rørvik og har vært en del av havbruksnæringen siden 1984. De siste 20 årene innen salg. Han vil være ansvarlig for salg av hele spekteret av AKVA group sine merdbaserte produkter i region Midt-Norge.

"Jeg vil sammenligne rollen med det å være trener for et fotballag. Det handler om å få alle til å trekke i samme retning - og prestere som et lag, sier han.

Han vil få en myk overgang fra sin posisjon i Egersund Net.

"Vi ser frem til å ønske Sveinulf velkommen til AKVA-teamet. Hans bakgrunn og tidligere erfaring gjør ham til en utmerket kandidat til jobben. Vi ser på mulige løsninger for en myk overgang til hans nye rolle, sier Hans-Øyvind Sagen, SVP Sales and Marketing Nordic.

Merker: rekruttering, nordic

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle