Ny nøkkelmedarbeider på RAS-teamet

Skrevet av Cecilie Dybdahl Birkeland den 03. feb. 2020

Ingrid-Henry er ny medarbeider ved AKVA groups RAS-kontor i Trondheim

Med Ingrid Henry på laget, styrker AKVA group både sin biologiske kompetanse og kapasitet innenfor RAS-leveranser i Norge.

Ingrid Henry er utdannet miljøbioteknolog med bakgrunn i molekylærbiologi. Hun har også en doktorgrad i bioteknologi fra NTNU. Gjennom sin karriere har hun jobbet ved ulike laboratorier, blant annet som postdoktor ved SINTEF Ocean, hvor hun var med og underviste i miljøbioteknologi ved NTNU.

– Vi er veldig glade for å ha fått Ingrid med på laget. Hun utfyller teamet og gjør at vi kan gi våre norske kunder enda bedre veiledning og oppfølging, sier Sten Roald Lorentzen, daglig leder for AKVA group Land Based Norway. 

Det er nå gått et drøyt halvår siden AKVA group etablerte et eget RAS-kontor i Trondheim. Selskapet følger for tiden opp flere pågående prosjekt og opplever stor etterspørsel etter nye anlegg. 

– Etableringen i Norge er tatt veldig godt imot av kundene våre. Lokal tilstedeværelse letter samarbeidet og gjør det enklere å yte optimal service. Vi har etablert oss med solid teknisk kompetanse, og med Ingrid på teamet kan vi også tilby kundene vår en lokal kontakt når det gjelder det biologiske aspektet, forteller Lorentzen.

Merker: trondheim, ras-anlegg, akva group land based, ingrid henry, RAS, ny medarbeider

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle