Ny direktør for kommunikasjon og bærekraft

Skrevet av Joar Time den 08. feb. 2021

AKVA group har ansatt Ståle Økland (44) i en nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon og bærekraft. Han får ansvaret for bedriftens intern- og eksternkommunikasjon, samfunnskontakt og et særlig ansvar for AKVA groups satsing på bærekraft.

StåleAKVA_web 16x9

Ståle Økland kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Høyres stortingsgruppe, der han har skrevet taler og innlegg for statsminister og partiledelse, samt jobbet med utvikling av politikk og retorikk.

Økland har tidligere jobbet mange år i reklamebransjen og som foredragsholder. Han er forfatter av flere bøker innen dokumentarsjangeren og har vært varaordfører i Time kommune. Ståle Økland har utdannelse innen sosiologi, historie og tysk.

Klikk her for å abonnere på nyheter fra AKVA group

- Det skjer mye spennende i den tradisjonelle oppdrettsnæringen og innen landbasert virksomhet. AKVA group er inne i en lovende utvikling, og vi legger bærekraftig utvikling til grunn for videre innovasjon og vekst. Vi gleder oss til å få Ståle med på laget fra 1. juni, og tror han kan tilføre oss mye verdifull kunnskap, sier administrerende direktør i AKVA group, Knut Nesse.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Ståle Økland. - AKVA group er et norsk industrieventyr fra Jæren og en pioner i en spennende bransje i vekst. Etter mange år i hovedstaden gleder jeg meg til å flytte hjem til Rogaland, og bidra til å utvikle selskapet videre.

Merker: AKVA group ASA

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle