Ny daglig leder i AKVA group Skottland

Skrevet av Joar Time den 10. okt. 2019

David Peach er ny daglig leder i AKVA group Skottland. Peach startet som kommersiell direktør i AKVA group Skottland i februar 2019 og har gjort en rask og positiv overgang til akvakulturbransjen.

David Peach AKVA group Scotland

Peach har over 30 års ledererfaring i marin industri. Han har hatt topplederstillinger i flere etablerte virksomheter, utviklet lønnsom vekst i flere sektorer som dekker et bredt utvalg av geografiske markeder - og bygget og opprettholdt sterke team for å støtte dette.

- David vil komme inn med friske øyne og ta vår virksomhet i Skottland og Irland videre. Hans entusiasme for profesjonell forretningsutvikling og for å tilfredsstille behovene til vår kundemasse vil fortsatt være hovedfokuset, sier Andrew Campbell, AKVA group Regional Vice President Americas, Australasia, UK & Ireland.

- Vi har et sterkt team som dekker Storbritannia og Irland. Det er en høy grad av aktivitet i akvakulturbransjen for tiden, og behovet for å levere de aller beste teknologibaserte løsningene i kombinasjon med den infrastrukturen AKVA group kan tilby gir ytterligere vekstpotensial for 2020 og videre. Jeg er glad for å ta på meg denne rollen og å få jobbe med et flott team som vil støtte opp under behovene til akvakulturbransjen i Skottland og Irland, sier Peach.

AKVA group leverer integrerte tekniske løsninger og tjenester for både merdbasert og landbasert akvakultur og er til stede i alle akvakulturmarkeder. Selskapet har kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Island, Litauen, Hellas, Spania, Tyrkia, Canada og Australia.

Kommentarer eller spørsmål?

Skriv inn nedenfor og du vil få svar fra en av AKVA Group sine eksperter:

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle