Ny daglig leder i AKVA group Chile

Skrevet av Cecilie Dybdahl Birkeland den 06. aug. 2019

Christian Schäfer har klare mål når han nå trer inn i rollen som daglig leder for AKVA group Chile: Fortsette å konsolidere dagens vekst og skape verdi for selskapets kunder.
Christian-Schäfer_web
Christian Schäfer var inntil nylig ansvarlig for programvare og teknologi i AKVA group Chile. Nå som han går inn i rollen som selskapets nye daglige leder, anser han at AKVA group vil spille en spesielt viktig rolle i leveransen av produktive digitale løsninger for bransjen.

Som et resultat av høy aktivitet i akvakulturbransjen, har AKVA group Chile erfart vedvarende vekst over de siste årene. For å svare på utfordringene dette fører med seg, er Christian Schäfer nå oppnevnt til ny daglig leder for AKVA group Chile.

– Vi er inne i en intens periode med utvidet drift og prosjektleveranser, hvor årets aktivitetsnivå sannsynligvis blir det beste noensinne. For å møte utfordringene dette bringer med seg, og være en best mulig partner for kundene våre, vil vi bruke erfaringen vår til å fortsette og forbedre prosessene våre og utvikle innovative produkter og tjenester. Vi har et ønske om å støtte bransjen gjennom å tilby best mulige løsninger, sier Schäfer.

Christian Schäfer har jobbet i AKVA group i 16 år og har en akademisk bakgrunn og omfattende erfaring innen akvakultur, inkludert to år som daglig leder for AKVA groups kontor i Australasia. Han etterfølger Andrew Campbell, som vil konsolidere sin rolle som Regional President Americas, Australasia, UK and Ireland, hvor han nå får anledning til å innta en mer strategisk rolle i hver av disse virksomhetene.

– Christian forstår instinktivt hva bransjen trenger i dag og i framtiden. Inntil nylig hadde han det øverste ansvaret for programvare og teknologi i AKVA group Chile. Dette, kombinert med hans internasjonale erfaring, har gitt ham en global akvakulturvisjon som vektlegger ny teknologi. Jeg er trygg på at han kommer til å gjøre en utmerket jobb, sier Andrew Campbell.

AKVA group leverer integrerte tekniske løsninger og tjenester for både merdbasert og landbasert akvakultur og er til stede i alle akvakulturmarkeder. Selskapet har kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Island, Litauen, Hellas, Spania, Tyrkia, Canada og Australia.

Merker: akva group chile, americas, christian schäfer

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle