Mowi inngår global rammeavtale med AKVA group

Skrevet av Cecilie Dybdahl Birkeland den 13. des. 2019

Avtalen har en varighet på fire år pluss mulige forlengelser. Den vil gjøre handelen mellom selskapene mer effektiv og styrke samarbeidet.
AkvaGroup-131218-9650_webres

– Vi er glade for at bransjens største lakseoppdretter Mowi velger å satse på oss som en av sine leverandører. Rammeavtalen vil gjøre det forutsigbart, enkelt og tidsbesparende for begge parter når Mowi kjøper varer og tjenester innen akvakultur fra AKVA group, og gir partene et godt utgangspunkt for å videreutvikle samarbeidet, også innenfor prosjektbasert virksomhet, sier Hans-Øyvind Sagen, salgssjef Nordic i AKVA group.

Hans-Oyvind-Sagen_webres
Hans-Øyvind Sagen, salgssjef Nordic i AKVA group. 

Avtalen, som ble signert denne uken, omfatter innkjøp av standardprodukter, reservedeler og serviceoppdrag. Den gir ikke eksklusivitet til AKVA group, men vil med sine framforhandlede betingelser legge et godt grunnlag for handel mellom partene.  

– AKVA group er en stor og viktig leverandør til Mowi og har mange av de produktene og tjenestene vi trenger for å drive lakseoppdrett. Avtalen styrker samarbeidet mellom oss. En leverandør som er tett på vil bedre forstå hva vi trenger, og gjennom god dialog vil begge parter kunne oppnå forbedringer og innovasjon. Parter som snakker sammen på regelmessig basis og har klare linjer samarbeider bedre. Dette vil komme både AKVA group og Mowi til gode, sier innkjøpssjef i Mowi, Erik Kjær Mjøs.

Erik-Kjaer-Mjoes_foto-Mowi
Erik Kjær Mjøs, innkjøpssjef i Mowi (foto: Mowi). 

AKVA group opplever at stadig flere kunder setter pris på fordelene som følger med et formalisert samarbeid.

– Når avtalevilkårene er fremforhandlet før et kjøp skal foretas, går arbeidet vårt kjappere og er arbeidsbesparende. Gode premisser for begge parter gir også grunnlag for økt aktivitetsnivå, sier Hans-Øyvind Sagen i AKVA group.

Merker: mowi, kontrakt, rammeavtale

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle