Morten Lernes ny konsulent i AKVA group Software

Skrevet av Joar Time den 12. mar. 2019

Morten Lernes (27) er ny mann i konsulentteamet i Professional Services i AKVA group Software i Trondheim.

CARE Morten Lernes

Morten har Bachelor i Havbruksdrift og ledelse fra Nord universitet, samt økonomi og administrasjon fra BI. Arbeidsoppgavene hans blir å gi kundene best mulig råd og veiledning i bruk av Fishtalk programvare relatert til blant annet produksjonskontroll og planlegging.

- Ambisjonene mine på kort sikt er å komme raskt i gang med arbeidsoppgavene og kunne jobbe selvstendig. På lang sikt handler det om å bidra med det jeg kan og styrke konsulentavdelingen slik at nye og eksisterende kunder forblir fornøyde, sier Lernes.

Født inn i havbruksbransjen
Morten har jobbet i havbruksindustrien nærmest siden han ble født. Han er sønn av R. Lernes som har vært kunde av AKVA group frem til de solgte seg ut til Måsøval i 2011.

Ellers har han erfaring både fra Lerøy, Måsøval, Aqua Gen og jobbet sist som driftsleder og områdeleder hos Lingalaks.

Tatt godt imot
- Vi er veldig glade for å få en med solid bransjeerfaring inn i konsulentteamet, sier leder for Professional Services, Marie Engan.

Morten hadde første arbeidsdag mandag 4. mars, og er i full gang med opplæring slik at avdelingen blir enda bedre rustet til å ta seg av kundene.

- Jeg har blitt tatt godt imot av samtlige og gleder meg til å jobbe med så mange forskjellige aktører som det finnes i næringen, sier han.

CARE Konsulenter 2

Konsulentteamet i AKVA group Software.

Kommentarer eller spørsmål?

Skriv inn nedenfor og du vil få svar fra en av AKVA Group sine eksperter:

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle