Leverer komplett kamerasystem til Trollvika Drift AS

Skrevet av Joar Time den 26. feb. 2021

Trollvika Drift AS gir AKVA group fornyet tillit og inngår en femårs leieavtale på kamerasystem til alle sine fire lokaliteter. Dermed får selskapet 45 stk flunkende nye SmartEye Precision HD undervannskamera og ny versjon av kontrollsystemet AKVAconnect 4.

AKVAconnect 4 kontrollsystem-1

- Vi er avhengig av driftssikkert utstyr med god oppetid. Om vi skulle miste øynene våre i merden så er vi helt avhengig av hjelp momentant, og det er en viktig grunn til at vi velger å gå inn på en femårsavtale med AKVA group som har vist at de har gode rutiner om uhellet skulle være ute. I tillegg får vi med denne leieavtalen helt nytt utstyr på alle lokaliteter, sier Olav Henry Olsen, styreleder i Trollvika Drift AS.

Treffer markedet med nytt kamerasystem
45 stk SmartEye Precision HD kamera settes inn på lokalitetene Enkeltstein, Ystevika, Trollvika og Svartskjær i Troms. Kamerasystemet AKVAconnect 4 kontrollerer alle tilkoblede kamera i et helhetlig system for kameraovervåkning.  

- Denne avtalen gir kunden forutsigbarhet i produksjonen, selv på værharde lokaliteter. AKVA group garanterer for at kunden alltid skal ha et fungerende bilde i fôrsentralen gjennom en service- og responsavtale. For en forutsigbar månedlig sum står vi ansvarlig for oppetid på alt utstyr i fem år, sier Cato Myrstad, salgsansvarlig i AKVA group.

Klikk her for å abonnere på nyheter fra AKVA group

AKVA group har opplevd stor etterspørsel på kamerasystemer i 2021.

- Vi har solgt mer enn 100 undervannskamera hittil i år, og opplever jevnt over en solid etterspørsel og stor aktivitet. Vi har et nytt undervannskamera i HD og ny software som er skreddersydd etter tilbakemeldinger fra kunder og kundepaneler, sier Myrstad.

 Trollvika Drift AS er driftsselskapet til Northern Lights Salmon AS og Sørrollnesfisk AS - to oppdrettsselskap som driver samdrift med utgangspunkt i landbasene Balteskard og Enkeltstein i Sør-Troms.

Trollvika web

Foto: Trollvika Drift AS

Merker: SmartEye, AKVAconnect, camera

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle