Koronasituasjonen preger oss

Skrevet av Cathrine Tjessem den 07. apr. 2020

Vi merker alle at hverdagen har blitt annerledes og at koronaviruset har fått veldig stor innvirkning på våre valg og muligheter. På alle AKVA groups kontorer og servicestasjoner er det iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smitte og spredning av koronaviruset.

Antibac Ola


Både på arbeidsplassen og hjemme må oppgaver gjøres på andre måter, og vi må være enda mer kreative og løsningsorienterte i alt vi foretar oss. Men det gledelige er at vi jevnt over har god kontroll på leveransene våre og at vi er tilgjengelige for kundene våre som før.

Business as usual på Tysnes Fjordbruk, men serviceteknikeren kom padlende

Koronapandemien har ført til at vi må tenke nytt på flere områder i hverdagen. I forrige uke måtte blant annet servicetekniker Markus Stangeland bli sendt over fjorden i en gummibåt for ikke å komme for nær de andre på katamaranen på vei ut til fôrflåten ved et oppdrettsanlegg hos Tysnes Fjordbruk.

"Vi er nødt til å ta våre forholdsregler. Det gjelder blant annet å holde folk på god avstand, bruk av engangshansker, nøye håndvask og hyppig desinfisering. Og selvsagt bruke alternative fremkomstmidler hvis det er hensiktsmessig," sier servicetekniker Stangeland.

Båt for å holde rett avstand

TENKER ALTERNATIVT: Servicetekniker Markus Stangeland kom padlende i en gummibåt til et oppdrag på en fôrflåte i forrige uke.

Merker: corona

Kommentarer eller spørsmål?

Skriv inn nedenfor og du vil få svar fra en av AKVA Group sine eksperter:

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle