Interessert biskop på besøk

Skrevet av Cecilie Dybdahl Birkeland den 03. des. 2018
Det kommer ofte besøk til kontoret vårt på Bryne, men dette er første gang vi har kunnet ønske selveste biskopen velkommen!  

bishop visit_16_9
Fungerende biskop i Stavanger, Anne Lise Ådnøy (nr. 2 fra høyre) fikk sammen med rådgiver Cecilie Bakkene Pedersen, prost i Jæren prosti, Kjell Børge Tjemsland og sokneprest i Time kommune, Stein Ødegård, omvisning i AKVA groups lokaler på Bryne. Her sammen med AKVA groups produksjonssjef Kjell Einar Pollestad (t.h), kvalitetsleder Oddgeir Drøpping (bakerst) og driftsleder Ola Hausken. 

I uke 48 var fungerende biskop i Stavanger, Anne Lise Ådnøy, på visitas i Time kommune. Bispevisitasen er et formelt besøk fra biskopen i bispedømmets menigheter og skal holdes minst hvert åttende år i hver menighet/sogn.

– Visitasinstitusjonen gir biskopen anledning til å se med selvsyn hva som foregår i menigheten. En viktig del av dette er å se hva folk lever av – og her kommer AKVA group inn som en sentral bedrift i Time, fortalte biskopen, som var svært interessert i å lære om både selskapet og næringen AKVA group er en del av.

Under visitasen ble det rom for både presentasjon og en liten omvisning i lokalet, hvor deler av teknologien AKVA group leverer er stilt ut. 

Merker: besøk, biskop, bishop, visit

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle