Forent gjennom AKVA group Land Based

Skrevet av Cecilie Dybdahl Birkeland den 04. des. 2018

AKVA group Land Based er AKVA groups forente satsning innen det landbaserte segmentet – en sterk enhet og enkelt kontaktpunkt for landbaserte løsninger og tjenester.

AKVA-group-Land-Based


AKVA group har sterkt fokus på det landbaserte segmentet og legger ned betydelige ressurser for å bli en foretrukket leverandør. Markedet beveger seg raskt i retning av større og mer komplekse prosjekter og etterspør leverandører med bred kompetanse og komplette løsninger. AKVA group trer inn i denne rollen med all den innsatsen og engasjementet som kreves for å bli den foretrukne samarbeidspartneren til akvakulturbedrifter over hele verden.

Fra og med desember er selskapets landbaserte ressurser forent under ett navn: AKVA group Land Based. Dette gir selskapet et sterkt fundament å bygge på for å nå sine ambisiøse mål og oppnå synergier på tvers av gruppen. De sterke merkevarene Plastsveis, som er spesielt anerkjent for sin tankteknologi, og Aquatec Solutions, med sitt lag av ingeniører og RAS-spesialister, vil fortsatt leve videre.   

AKVA group Land Based vil også profitere på å være en del av en større gruppe med fagspesialister innen alle typer havbruksteknologi. Selskapet leverer alt fra konsulenttjenester til enkeltkomponenter, modifikasjoner og komplette landbaserte løsninger.

Les mer om AKVA groups landbaserte løsninger og tjenester her

Merker: landbasert fiskeoppdrett, akva group land based

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle