Feiret de nye lokalene på Klepp

Skrevet av Cecilie Dybdahl Birkeland den 20. jun. 2019

I starten av mai flyttet AKVA groups avdeling på Jæren inn i flotte nye lokaler i Kverneland Næringspark. AKVA group Bryne har blitt til AKVA group Klepp.

main-image-Klepp-opening
Ordfører i Klepp, Ane Mari Braut Nese, hadde gleden av å åpne det nye bygget (alle foto: Bjørn Aakre/AKVA group).

– Vi er veldig glade for at AKVA group valgte å bli værende på Jæren og ikke minst at valget falt på Klepp kommune. Gratulerer med nytt bygg, strålte ordfører i Klepp kommune, Ane Mari Braut Nese, før hun klippet over vinsjtauen som var trukket opp foran bygget i anledning den offisielle åpningen.

Ansatte, naboer, leverandører, kunder og andre inviterte var onsdag samlet til offisiell åpning av AKVA groups nye bygg i Kverneland Næringspark i Klepp kommune. Etter en intensiv flytteperiode i starten av mai, begynner nå alle møbler og detaljer å komme på plass. Det moderne bygget rommer både produksjon, lager, verksted og administrasjon, og huser nå over 90 ansatte.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått et framtidsrettet bygg, godt tilrettelagt for teknologiutvikling, effektiv produksjon og god samhandling. Nye trivelige omgivelser gjør godt for arbeidsmiljøet og her kan vi fortsette å vokse, sier driftssjef Ola Hausken fornøyd.

Etter noen velvalgte ord fra både ordføreren, driftssjefen og byggherre Per Steinar Lothe, ble de inviterte gjestene invitert inn for en matbit, hyggelig drøs og ikke minst omvisning i lokalene. Her har vi samlet en del bilder fra dagen, slik at også du kan bli med på omvisningen.

Klepp 0
AKVA groups nye besøksadresse er Plogfabrikkvegen 11, 4353 Klepp Stasjon. 

Klepp 25
Byggherre Per Steinar Lothe overrakte AKVA group et imponernede bilde av Helge Skaret i innflytningsgave. 

Klepp 27
Ansatte og gjester samlet i byggets kantine. 

Klepp 35
Det nye bygget rommer blant annet effektive og moderne produksjonsfasiliteter. 

Klepp 5
Gjestene fikk selvsagt omvisning på bygget, her ledet av forretningsutvikler Tore Obrestad (t.h.). 

Klepp 1
Over 90 ansatte jobber i dag ved AKVA group Klepp. 

Merker: akva group klepp, kontor, feiring, nytt bygg

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle