AKVA group Land Based styrker posisjonen i vest - kjøper Austevoll Rørteknikk

Skrevet av Joar Time den 19. mai. 2020

AKVA group Land Based Norway har inngått en avtale om kjøp av selskapet Austevoll Rørteknikk. Selskapet spesialiserer seg på leveranser til den landbaserte oppdrettsnæringen.

AKVA group Land Based 16x9

Oppkjøpet vil styrke AKVA group Land Based sin posisjon og tilstedeværelse på Vestlandet.

- Vi er glade for å ønske Austevoll Rørteknikk velkommen til AKVA group Land Based. Kjøpet representerer et strategisk grep for å ta en enda sterkere posisjon i regionen. Gjennom en større tilstedeværelse vil vi styrke tilbudet innen service-, vedlikeholds- og totalprosjekter på Vestlandet, sier Sten Roald Lorentzen, daglig leder i AKVA group Land Based Norway.

Austevoll Rørteknikk holder til på Austevoll sør for Bergen og har spesialisert seg på konstruksjoner i PE-plast, rørtekniske konstruksjoner til industri og oppdrettsnæring, og har sertifiserte fiskekar med mer. Selskapet ble etablert i 2011 og har i dag 14 ansatte.

- Vi er stolte av å bli en del av AKVA group Land Based. Dette gir oss muligheter til å profesjonalisere driften ytterligere, betjene større prosjekter og fortsatt kunne sette kunden i fokus, sier Frode Mikal Vågen, daglig leder i Austevoll Rørteknikk AS.

Sømna-baserte AKVA group Land Based Norway ble etablert i 1988. Selskapet planlegger, prosjekterer, produserer og bygger nøkkelferdige landbaserte oppdrettsanlegg.

Merker: akva group land based

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle