Økt aktivitet og ny montasjeplass for merd i nord

Skrevet av Joar Time den 08. jul. 2019

AKVA group vil montere opp mot 50 merder i året fra sin nye montasjeplass i Tromsdalen. Leieavtalen med Tromsø kommune strekker seg over fem år med mulighet for forlengelse.

Montør Kim Rune Einmo3

ERFARING: Merdene monteres av sertifisert og erfarent personell. Her representert ved Kim Rune Einmo.

Montasjeplassen i bydelen Tromsdalen i Tromsø ble tatt i bruk høsten 2018, og vil komplettere de tre andre montasjeplassene til AKVA group langs norskekysten. De andre ligger i Mo i Rana, Sandstad og på Bømlo.

Anlegget på 180 x 80 meter vil være montasjeplass for merder fra Vesterålen i sør til Finnmark i nord. Etter montering blir merdene fortøyd i Tromsøysundet før de blir slept videre med båt. Alle rør blir produsert av AKVA group Helgeland Plast i Mo i Rana.

AKVA group har tilstedeværelse i Tromsø gjennom prosjektledelse, salg og service. Kontoret har også plastsveisere som tar serviceoppdrag.

Lang historie
AKVA group er en verdensledende leverandør av plastmerder. Mer enn 45.000 merder har blitt solgt siden vi fant opp plastmerdkonseptet i 1974. Merdene er laget av råmaterialer som tåler de dynamiske belastningene fra havet og er basert på mange tiårs forskning og erfaring fra alle verdensdeler. Polarcirkelmerdene er tilgjengelig i mange modeller og størrelser tilpasset individuelle behov. All monteringen er gjort av sertifisert personell med lang erfaring.

Ny montasjeplass Tromsø4

P1140554_3

Merker: polarcirkel

Kommentarer eller spørsmål?

Skriv inn nedenfor og du vil få svar fra en av AKVA Group sine eksperter:

Få siste nytt direkte på e-post

Siste nytt

Artikler etter merke

Se alle